At oxo.is you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Muld – LUCUS

Muld

Muld er et unikt læringsspil til udskolingselever.
Spillet giver dine elever et sjovt og lærerigt indblik i bæredygtigt landbrug.

HVAD

Muld er et klasseværelsesbaseret læringsspil, der på en intuitiv og underholdene måde lærer dine elever om landbrug og om livet som landmand. Det er et let tilgængeligt læringsspil, hvor dine elever skal konkurrere om at drive det mest succesfulde landbrug. De skal træffe vigtige valg i forhold til økonomi, familieliv, dyrevelfærd og miljø samt bevise deres viden om landbrug for at få EU-midler og banklån.

Muld er udformet som et digitalt brætspil, hvor du viser spillebrættet på dit smartboard, og eleverne driver hver deres gård fra deres device.

 

HVORFOR

Landbruget har historisk set været det vigtigste erhverv for Danmark. Men i de senere år har en stor del af befolkningen bevæget sig længere og længere væk fra landet og ind i byerne, hvor mælk og æg er noget, der kommer fra hylderne i supermarkedet.

Muld er et underholdende læringsspil for udskolingselever, der på nem og overskuelig vis lærer dem, hvor deres fødevarer kommer fra. Muld er udviklet med udgangspunkt i de fællesfaglige fokusområder og er derfor skræddersyet til et forløb om landbrug. Ved at fokusere på de væsentligste fagbegreber og læringsmål kan Muld danne grundlag for en spændende debat om bæredygtigt landbrug.

 

HVORDAN

Muld er designet, så det ligner de spil, som eleverne spiller til hverdag. Det giver dem en nem indgang til spillet. Derfor kræver det blot, at eleverne spiller tutorialen i fem minutter, hvorefter Muld kan sættes i gang.

For at starte et spil, skal læreren tilkoble sit device til smartboardet. Derefter kan læreren skræddersy spiloplevelsen alt efter behov: Hvor mange årstider skal spillet vare, hvor mange minutter skal hver årstid vare, og hvor mange penge skal hver gård starte med.

Når alle eleverne er tilmeldt kan læreren starte spillet.