At oxo.is you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Whodunit – LUCUS

Whodunit

“Whodunit” er et undervisningsspil til tablets. Med Whodunit kan elever i folkeskolens 5-9 klassetrin lave mordmysterier, som deres klassekammerater skal løse.

HVAD

Vær med i et spændende uddannelsesforløb i engelsktimerne. Spillet bruges i undervisningen, og der kan arbejdes tværfagligt mellem dansk- og engelsktimerne. Lær hvordan en krimi er opbygget, og brug den viden til at lave dit eget mysterium.

 

HVOR

Spillet går ud på, at en gruppe på 4-5 elever laver et mordmysterie. Hver elev har sin egen person i historien – inklusiv morderen. Gruppen beskriver de mistænktes personlighed, motiv og alibi, og samler det i en case file, som en anden gruppe elever derefter skal bruge til at løse mordmysteriet.

Whodunit guider eleverne sikkert gennem hvert trin i skriveprocessen, giver stikord til baggrundshistorier, og sikrer, at alle mistænkte kunne have begået mordet. Gruppen får tildelt clues, som en anden gruppe derpå skal relatere til de enkelte mistænkte. Eleverne får trænet deres mundtlige og skriftlige engelsk i processen og bliver samtidig introduceret til detektivgenrens fortællermæssige greb.

 

BAGGRUND

Spillet er udviklet i samarbejde med lærere fra Sønderbro Skole i København. Spillet er udviklet med støtte fra Undervisningsministeriet og vil bruges som et længerevarende uddannelsesforløb på flere folkeskoler.