Design + Håndværk
Som spildesignere tager vi design højtideligt. Lækkert design er nemlig vigtigt, for at man har lyst til at interagere med app'en. Det er intuitivt, sjovt og enkelt at bruge vores produkter.

Form & Funktion

God kvalitet og lækkert design

Det første indtryk er som bekendt det vigtigste, og det første man ser, når man åbner en app eller et spil, sætter ofte forventningsniveauet for brugeroplevelsen. Det er derfor alfa og omega, at der bliver kræset for detaljerne, og at kvaliteten er i top!

Som spildesignere er vi vant til at være spillerens "advokat". Det er os, der skal sikre, at spillet bliver let og sjovt at spille. Med et skarpt fokus på interaktionsdesign kommer brugeroplevelsen i trygge hænder.

Som app-udviklere leverer vi apps i høj kvalitet og stiller os ikke tilfredse med en halv løsning. I tæt samarbejde med kunden udvikler vi app’en, så den fremstår enkel og intuitiv og med et tilsvarende lækkert design.

Vi holder os hele tiden up-to-date med de nyeste løsninger og tendenser, så vi kan sikre vores kunder et lækkert udformet produkt af højeste kvalitet.

REDSKABER:
- Vi bruger Unity3D til at udvikle vores apps og spil. Det sikrer et stabilt og fleksibelt workflow, hvor vi kan udvikle til både smartphones og tablets, såvel iOS som Android.
- Vi benytter os mere og mere af vektorgrafik, da det er overordentlig praktisk til mobiludvikling.
- Vi er up-to-date med designkravene til iOS 9.

Relaterede projekter