Motion + GPS
Smartphones og tablets er bærbare, kan bruges udendørs, og har flere sensorer indbygget. Dermed kan vi tracke og måle aktiviteter, så vi kan tænke formidling på en ny og aktiv måde.

Sensorer & Aktivitet

Vi laver spil og apps til bærbare - og såkaldte “smarte” - enheder, dvs smartphones og tablets (fx iPhones og iPads)

Disse enheder kan meget mere, end hvad vi bruger dem til. Oftest sidder vi med dem i skødet derhjemme, men faktisk er de optimale til at tage med udenfor. De kan fx bruges til at dokumentere oplevelser gennem foto og video. De har mulighed for at slå op på verdens største samling af viden: internettet. Således at man når som helst - hvor som helst - har adgang til stort set al tilgængelig viden. Det er aldrig før set i verdenshistorien.

Oftest véd disse enheder også, hvor de befinder sig via fx GPS. Det vil sige, at vi kan lave indhold, der baserer sig på brugerens position eller kan indregne deres bevægelser, om de eks. løber hurtigt eller står stille, hvor langt de har bevæget sig, eller om de måske hopper.

Derved kan vi lave skræddersyet indhold til specifikke steder, hvor særlig viden kun dukker op, når og hvor brugeren skal bruge det - med andre ord, vi kan udvikle lokationsbaserede app’s.

Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde, så se her.

Relevante cases